Contact Us: 4379386 / 3514017 / 6689216 / 9941145 / 09476902228 / 09052906198 / 09473241969 / 0905223574
US Number: +1-415-251-45-41, Skype id: manila.booking, YM id: bookingph@yahoo.com
   
MENU
>
Overview
>
General Informations
>
Facilities
>
Location Map
>
How To Get There
>
Island Boracay
>
Site Map
>
Contact Us


 

Tree House Beach Resort & Bar

 

Drvo Kuca Beach Resort i bar, mali dlan nižu otok-ljetovalište u središtu zemlje izvan obale otoka Boracay, Aklan, na zapadnom dijelu Visayas u regiji.

Smješten je na Boracay Otok koji je sada ima više od više od tri sto-plaža naselja s više od dvije tisuce kvalitete u rasponu od pet zvjezdica na proracun smještaja, tako da posjetitelji su sigurni kako bi pronašli sve što su tražili.

Boracay je tropski otok smješten oko tri stotine i petnaest km ili oko dvije milje južno od sto Manila i dva kilometra sjeverozapadno iskljucili rtu otoka Panay u Zapadnoj Visayas Regija Filipina. To je jedan od Filipini 'najpopularnijih turistickih destinacija zbog brojnih naselja smještena na otoku.

Djelomicno zbog vjetra i vremenskih obrazaca, turizam u Boracay je na svoj vrhunac tijekom Amihan sezone. Tijekom Amihan, je prevladavajuci vjetar puše s istoka. Boracay glavni podrucju turizma, Bijela plaža, nalazi se na zapadnoj strani otoka te je zaklonjena od vjetra.

Tijekom Amihan sezone, vode izvan Bijela Plaža je cesto staklen-glatka. Na istocnoj strani otoka, na brdima sjevernog i južnog kraja otoka kanal na Amihan sezone vjetar s istoka onshore, na Bulabog Plaža u središnjem dijelu otoka na istocnoj strani. To cini grebenu zašticena iskljuceno da je voda plaža idealna za jedrenje na dasci i kiteboarding / kitesurfing.

Na otoku, dva glavna nacina prijevoza su putem motorni tricycles uz glavnu cestu ili šetnjom uz plaže. Pedicabs su takoder dostupni za transport Put uz Beachfront. Ostala sredstva prijevoza obuhvacaju planinski bicikli, quadbikes i motorbikes, sve što se može iznajmiti.

Kako bi istražili oko otoka i obale, motorizirane bancas i jedrenje paraws dostupni su za iznajmljivanje. To su outrigger kanui i zajednicki pogled na more oko otoka. U jedrenju paraw je uski oljušcen outriggers brod s obje strane i sa putnicima ponekad sjedi na trambulina platforma izmedu outrigger podržava. To su vrlo brzo iskljucivanje vjetar, ali može biti nezgrapan za neiskusne mornara.

Drvo Kuca Beach Resort i bar je divno mjesto iznad širokog mora i priobalja, tihim mirno beachfront. Talk-prašak pješcanim plažama gdje je najbolje mjesto za opuštanje, odmotati i zabavite aktivnosti.

Zato dodite i uživajte u toplom personalizes usluga korisnicima ovdje, mjesto egzoticnog orijentalnog lijep i cist smještaj u HORVÁT ceste, Sitio Ambulong, na ulazu u Boracay Otok. Takoder ima veliki prostor u mirnom mjestu s prekrasnim vrtom koja ce zasigurno svima ljubav.

 

 

 

Dobro došli

Stablo Kuca Beach Resort i bar, najtoplija turisticko mjesto u Hrvatska gdje stranih i lokalnih ljudi pronaci sebe u raj, gdje daleko od briga svijeta. Oni se nalaze opušta, srece i radosti sa svojom ljubavi posebno onih obitelji u vecini pristupacne cijene. Saznaj sada naš promos i diskontirana stopa.

Mi cemo cijeniti Engleski upit transakcija. Posjetite našu stranicu sada.

 

 

 

Experience relaxing tropical get away only here at.....

"TREE HOUSE BEACH RESORT AND BAR"

 

 

 

 
philippine flagsaudi arabia flagbulgaria flagchina flagcroatia flagczech republic flagdenmark flagnetherlands flagfinland flagfrance flaggermany flaggreece flagisrael flagindia flagindonesia flagitaly flagjapan flagsouth korea flaglatvia flaglithuania flagnorway flagpoland flagportugal flagromania flagrussia flagserbia flagslovakia flagslovenia flagspain flagsweden flagukraine flag
 
Some contents are property of their respective owners and contributors and may be protected by copyrights. We are not responsible for any mistakes in information materials, written or any other kind. This is a travel agent website. All Rights Reserved Monday, 22 January 2018, 07:38 PM CST