Contact Us: 4379386 / 3514017 / 6689216 / 9941145 / 09476902228 / 09052906198 / 09473241969 / 0905223574
US Number: +1-415-251-45-41, Skype id: manila.booking, YM id: bookingph@yahoo.com
   
MENU
>
Overview
>
General Informations
>
Facilities
>
Location Map
>
How To Get There
>
Island Boracay
>
Site Map
>
Contact Us


 

 

Tree House Beach Resort & Bar

 

Tree House Beach Resort og Bar, en lille palme-stiplede ø udvej i midten af landet ud for øen Boracay, Aklan, i den vestlige del af Visayas regionen.

Det er placeret på Boracay Island, som nu har ud over mere end tre-hundred badebyerne med mere end to tusind varierer i kvalitet fra fem-stjernede til budget opholdsrum, så de besøgende er sikker på at finde hvad de søger.

Boracay er en tropisk ø beliggende omkring tre hundrede og femten kilometer eller om to-hundred miles syd for Manila og to kilometer ud for den nordvestlige spids af øen Panay i det vestlige Visayas regionen Filippinerne. Det er en af Filippinerne 'mest populære turistmål grund af de mange resorts beliggende på øen.

Delvis på grund af dens vind og vejrforhold, turisme i Boracay er på sit højeste i løbet af Amihan sæson. Under Amihan, den herskende vinden blæser fra øst. Boracay's vigtigste turisme område, White Beach, er på den vestlige side af øen og er beskyttet mod vinden.

Under Amihan sæson, vand-off White Beach er ofte glasvaev glat. På den østlige side af øen, bakker på den nordlige og den sydlige ende af øen kanalisere Amihan sæson vind fra øst onshore, på Bulabog Beach i den centrale del af øens østlige side. Dette gør reef-beskyttede farvande ud for, at stranden ideel til windsurfing og kiteboarding / kitesurfing.

På øen, de to vigtigste transportformer via motordrevne trehjulede langs hovedvejen eller ved at gå langs strandene. Pedicabs er også tilgængelige for transport langs Beachfront Sti. Andre transportmidler omfatter mountain bikes, quadbikes og motorcykler, som alle kan lejes.

At udforske omkring øens kyst, motoriseret bancas og sejler paraws er til rådighed til udlejning. Disse er outrigger kanoer og er fælles syne i farvandene omkring øen. De sejler paraw er et smalt skrog båd med donkrafte begge sider og med passagerer til tider siddende på en Trampolin platform mellem outrigger støtter. Disse er ekstremt hurtigt væk fra vind, men kan være besværlige for uerfarne sejlere.

Tree House Beach Resort og Bar er et fantastisk sted med udsigt til den brede kyststrækning og strandbred, stille, rolige beachfront. Talkum-pulver sand strande, hvor det bedste sted at slappe af, slappe af og have det sjovt aktivitet.

Så kom og oplev den varme personliggøre kundeservice her, et sted for eksotisk orientalsk pæn og ren bolig beliggende i Angol vej, Sitio Ambulong, indgangen til Boracay Island. Det har også en stor plads i et roligt sted med dejlige have, at da alle vil elske.


 

 

Velkommen

Den Tree House Beach Resort og Bar, varmeste turist-spot i Filippinerne, hvor udenlandske og lokale folk befinder sig i paradis, hvor væk fra verden cares. De befinder sig afslappende, lykke og glæde med deres elsker dem, specielt familien på de fleste overkommelig pris. Find ud nu vores Promoveringer og rabat.

Vi vil sætte pris på engelsk undersøgelse transaktioner. Besøg vores hjemmeside nu.
 

 

 

 

Experience relaxing tropical get away only here at.....

"TREE HOUSE BEACH RESORT AND BAR"

 

 

 
philippine flagsaudi arabia flagbulgaria flagchina flagcroatia flagczech republic flagdenmark flagnetherlands flagfinland flagfrance flaggermany flaggreece flagisrael flagindia flagindonesia flagitaly flagjapan flagsouth korea flaglatvia flaglithuania flagnorway flagpoland flagportugal flagromania flagrussia flagserbia flagslovakia flagslovenia flagspain flagsweden flagukraine flag
 
Some contents are property of their respective owners and contributors and may be protected by copyrights. We are not responsible for any mistakes in information materials, written or any other kind. This is a travel agent website. All Rights Reserved Monday, 22 January 2018, 07:37 PM CST