Contact Us: 4379386 / 3514017 / 6689216 / 9941145 / 09476902228 / 09052906198 / 09473241969 / 0905223574
US Number: +1-415-251-45-41, Skype id: manila.booking, YM id: bookingph@yahoo.com
   
MENU
>
Overview
>
General Informations
>
Facilities
>
Location Map
>
How To Get There
>
Island Boracay
>
Site Map
>
Contact Us


 

Tree House Beach Resort & Bar

 

Tree House Beach Resort & Bar, pieni palmu-pisteviiva saari resort in the center of maan rannikon edustalla Island Boracay, Aklan, että Länsi-osa, Visayas alueella.

Se sijaitsee sen Boracay Island, joka on nyt yli enemmän kuin kolme sata beach resorts kanssa yli kaksi tuhatta vaihtelevat laadultaan viiden tähden talousarvion majoituksen, joten kävijät ovat varmasti löytää mitä he etsivät.

Boracay on trooppinen saari sijaitsee noin kolmen sata ja viisitoista kilometriä eli noin kaksi-sata mailia Etelä-Manilla ja kaksi kilometriä pois Luoteis-kärki saarella Panay että Länsi-Visayas alueella Filippiineillä. Se on yksi Filippiinien "suosituimmista matkakohteista, koska lukuisat lomakohteet sijaitsee saarella.

Osittain siksi, että sillä on tuuli-ja sääolot, matkailun Boracay on huipussaan aikana Amihan kausi. Aikana Amihan, vallitseva tuuli puhaltaa siitä itään. Boracay tärkein matkailun alalla, White Beach, on läntisellä puolella saarta, ja se on suojassa tuuli.

Aikana Amihan kausi, vesi pois White Beach on usein lasimaisia sileä. Käytössä Itä-puolella saarta, kukkuloita Pohjois-ja Etelä-päät saaren kanavan Amihan kausi tuulen siitä itään maalla ja päälle Bulabog Ranta on keskeinen osa saaren itäisellä puolella. Tämä tekee riutta-suojattu vedet pois, että ranta on ihanteellinen purjelautailu ja Leijalautailu / kitesurfing.

Käytössä saaren kahden tärkeimmän liikennemuotojen kautta moottori-kolmipyöräiset ohella tärkein maantie-tai kävelemällä pitkin rantoja. Pedicabs ovat saatavilla myös liikenteen pitkin rantahotelli tieltä. Muut kuljetusvälineet kuuluvat vuoristoalueet polkupyörää, quadbikes ja moottoripyöriä, jotka kaikki voi vuokrata.

Tavoitteena on tutkia noin saaren rannikolla, Moottoroitu bancas ja purjehdus paraws voi vuokrata. Nämä ovat kelluke kanootteja ja ovat yhteisiä näkemältä vesillä ympäri saarta. Tämä purjehdus paraw on kapea kuoritut veneen kanssa tukijaloilla kummaltakin puolelta sekä matkustajien joskus istuttava trampoliini alustan välinen kelluke tukee. Ne ovat erittäin nopeasti pois tuuli, mutta se voi olla kankea kokemattomille merimiehiä.

Tree House Beach Resort & Bar on loistava paikka overlooking laaja ranta ja meren rannalla, hiljainen rauhallinen rantahotelli. Talkki-jauhe hiekkarannat, missä on paras paikka rentoutua, rentoutua ja pitää hauskaa toimintaa.

Niin tulevat ja kokemusta lämmin personalizes asiakaspalvelu tänne, paikka eksoottisia itämaisia kaunis ja puhdas asunto sijaitsee Angol maantie-, Sitio Ambulong, sisäänkäynnillä Boracay Island. Se on myös suuri tila rauhallinen paikka on kaunis puutarha, että varmasti kaikki rakkautta.


 

 

 

Tervetuloa

The Treehouse Beach Resort & Bar, kuumin turistikohde että Filippiineillä, jossa ulko-ja paikallisia ihmisiä löytämään itsensä osaksi paratiisi, jossa kaukana maailman väliä. He rentouttava, onni ja ilo ja rakkaus ovat erityisesti perhe on edullisin kustannuksin. Selvitä nyt mainokset ja Halvat hinnat.

Me arvostamme Englanti selvitys liiketoimista. Tutustu Kotisivu nyt.

 

 

 

Experience relaxing tropical get away only here at.....

"TREE HOUSE BEACH RESORT AND BAR"

 

 

 
philippine flagsaudi arabia flagbulgaria flagchina flagcroatia flagczech republic flagdenmark flagnetherlands flagfinland flagfrance flaggermany flaggreece flagisrael flagindia flagindonesia flagitaly flagjapan flagsouth korea flaglatvia flaglithuania flagnorway flagpoland flagportugal flagromania flagrussia flagserbia flagslovakia flagslovenia flagspain flagsweden flagukraine flag
 
Some contents are property of their respective owners and contributors and may be protected by copyrights. We are not responsible for any mistakes in information materials, written or any other kind. This is a travel agent website. All Rights Reserved Monday, 22 January 2018, 07:33 PM CST