Contact Us: 4379386 / 3514017 / 6689216 / 9941145 / 09476902228 / 09052906198 / 09473241969 / 0905223574
US Number: +1-415-251-45-41, Skype id: manila.booking, YM id: bookingph@yahoo.com
   
MENU
>
Overview
>
General Informations
>
Facilities
>
Location Map
>
How To Get There
>
Island Boracay
>
Site Map
>
Contact Us


 

Tree House Beach Resort & Bar

 

Tree House Beach Resort and Bar, en liten palm-dotted island resort i midten av landet utenfor kysten av Island boracay, Aklan, i den vestlige delen av Visayas-regionen.

Det ligger i boracay Island som nå har i overkant av mer enn tre hundre stranden alpinanlegg med mer enn to tusen strekker seg i kvalitet fra femstjernes til budsjett overnatting, slik at besøkende er sikker på å finne det de leter etter.

Boracay er en tropisk øy som ligger ca tre hundre og femten kilometer eller to hundre miles sør for Manila og to kilometer utenfor nordvest-spissen av øya Panay i den vestlige Visayas-regionen på Filippinene. Det er en av Filippinene 'mest populære turistmål på grunn av en rekke destinasjoner som ligger på øya.

Dels på grunn av dens vær og vind mønstre, turisme i boracay er på sitt høydepunkt under Amihan sesongen. Under Amihan, den rådende vinden blåser fra øst. Boracay hovedmål i turisme området, White Beach, ligger på vestsiden av øya og er skjermet for vind.

Under Amihan sesongen, vannet av White Beach er ofte glassy-glatt. På østsiden av øya, åser på den nordlige og sørlige endene av øya kanalen den Amihan sesongen vind fra øst på land, på Bulabog Beach i midtre del av øyas østlige side. Dette gjør reve-beskyttet farvann av at stranden ideelt for windsurfing og kiteboarding / kitesurf.

På øya, de to viktigste modusene for transport er via motor-tricycles langs hovedveien eller til fots langs strendene. Pedicabs er også tilgjengelig for transport langs stranden bane. Andre former for transport omfatter syklister, quadbikes og motorsykler, som alle kan leies.

Å utforske rundt øyas kyst, motoriserte bancas og seiling paraws er tilgjengelig for leie. Disse er outrigger kanoer, og er vanlig skue i farvannene rundt øya. Den seiling paraw er en smal hulled båt med outriggers begge sider og med passasjerer noen ganger sitter på en trampoline plattform mellom outrigger støtter. Disse er ekstremt rask av vinden, men kan unwieldy for uerfarne seilere.

Tree House Beach Resort og Bar er et flott sted med utsikt over den brede shoreline og kysten, stille, rolige stranden. Talkum-pulver sand strender hvor det beste stedet å slappe av, slappe av og ha det gøy aktivitet.

Så kom og opplev den varme tilpasning kundeservice her, et sted for eksotiske orientalske fin og ren boligen ligger i Angol veien, Sítio Ambulong, inngang boracay Island. Det har også en stor plass i et rolig sted med vakker hage som sikkert alle vil elske.

 

 

 

Velkommen

The Tree House Beach Resort and Bar, hotteste turist stedet i Norge hvor utenlandske og lokale folk finner seg inn i paradis der borte fra verden bryr seg. De finner seg selv avslappende, lykke og glede med sin kjærlighet som er spesielt familien på rimelig pris. Finn ut nå våre Spesialtilbud og rabatter.

Vi vil sette pris på engelsk henvendelse transaksjoner. Besøk vår hjemmeside nå.

 

 

 

 

Experience relaxing tropical get away only here at.....

"TREE HOUSE BEACH RESORT AND BAR"

 

 

 
philippine flagsaudi arabia flagbulgaria flagchina flagcroatia flagczech republic flagdenmark flagnetherlands flagfinland flagfrance flaggermany flaggreece flagisrael flagindia flagindonesia flagitaly flagjapan flagsouth korea flaglatvia flaglithuania flagnorway flagpoland flagportugal flagromania flagrussia flagserbia flagslovakia flagslovenia flagspain flagsweden flagukraine flag
 
Some contents are property of their respective owners and contributors and may be protected by copyrights. We are not responsible for any mistakes in information materials, written or any other kind. This is a travel agent website. All Rights Reserved Monday, 22 January 2018, 07:33 PM CST