Contact Us: 4379386 / 3514017 / 6689216 / 9941145 / 09476902228 / 09052906198 / 09473241969 / 0905223574
US Number: +1-415-251-45-41, Skype id: manila.booking, YM id: bookingph@yahoo.com
   
MENU
>
Overview
>
General Informations
>
Facilities
>
Location Map
>
How To Get There
>
Island Boracay
>
Site Map
>
Contact Us


 

Tree House Beach Resort & Bar

 

Casa de copac si Beach Resort Bar, un mic palmier-punctata insula statiune din centrul tarii de-a lungul coastei Insula Boracay, Aklan, în partea de vest a Visayas regiune.

Este situat la Boracay Insula, care este acum are în plus fata de mai mult de trei suta plaja statiuni cu mai mult de doua mii de calitate în variind de la cinci stele la bugetul de cazare, sunt asa de sigur de vizitatori pentru a gasi ceea ce au cautat.

Boracay este o insula situata tropicale de aproximativ trei suta si cincisprezece kilometri sau de la aproximativ doua mile de Sud suta din Manila si doi kilometri de pe vârful de nord-vest a insulei Panay în Regiunea de Vest Visayas din Filipine. Este unul din Filipine "cele mai populare destinatii turistice pentru ca a numeroase statiuni situate pe insula.

Partial din cauza vântului si a modelelor de vreme, în turism este de la Boracay sau de vârf, în timpul sezonului Amihan. În timpul Amihan, predominante vântul sufla de la est. Boracay domeniu principal de turism, White Beach, este pe latura de vest a insulei si este adapostit de vânt.

În timpul sezonului Amihan, a apei de pe White Beach este adesea vitros-buna. Pe partea de est a insulei, pe dealurile de nord si de sud a insulei se termina canalul de Amihan Sezonul de vânt de la est, pe uscat, pe Bulabog Beach in partea centrala a insulei partea de est al. Acest lucru face ca recif-protejate ca apele de pe plaja ideal pentru windsurfing si kiteboarding / kitesurfing.

Pe insula, principalele doua moduri de transport sunt, prin intermediul tricicluri cu motor-a lungul drumului principal sau de mers pe jos de-a lungul plajelor. Pedicabs sunt de asemenea disponibile pentru transport de-a lungul Beachfront Cale. Alte mijloace de transport includ motoarele de munte, quadbikes si motociclete, de toate, care pot fi închiriate.

Pentru a explora insula in jurul lui coasta, motorizat bancas si navigheaza paraws sunt disponibile pentru inchiriere. Acestea sunt furchet canoe si sunt comune de vedere în apele din jurul insulei. De navigheaza îngust paraw este o barca cu decorticata outriggers fiecare parte si cu calatori, uneori, asezat pe o platforma între trampoline furchet accepta. Acestea sunt extrem de rapid de pe vânt, dar poate fi lipsit de experienta masiv pentru marinari.

Casa de copac si Bar Beach Resort este un loc minunat cu vedere la mare shoreline si de coasta, calm, liniste beachfront. Talc-pulbere plaje de nisip, unde cel mai bun loc pentru a relaxa, se desface, si sa te distrezi de activitate.

Deci vii si de experienta de cald personalizeaza serviciu clienti aici, un loc de exotice orientale frumos si curat de cazare situata în Angol rutier, Sitio Ambulong, intrarea din Insula Boracay. Ea are, de asemenea, un mare spatiu într-un loc linistit, cu gradina frumoasa care cu siguranta toata lumea va iubesc.

 

 

 

Bun venit

Pomul Casa Beach Resort si Bar, mai tare turistice fata locului, în Filipine, în cazul în care oameni straini si locali, acestia se afla în paradis, unde departe de lume pasa. Ele se afla de relaxare, fericire si bucurie cu lor de dragoste special cele de familie, la cele mai accesibile de cost. Afla acum nostru promouri si ratele reduse.

Vom aprecia engleza de ancheta a tranzactiilor. Vizitati pagina noastra acum.

 

 

 

Experience relaxing tropical get away only here at.....

"TREE HOUSE BEACH RESORT AND BAR"

 

 

 
philippine flagsaudi arabia flagbulgaria flagchina flagcroatia flagczech republic flagdenmark flagnetherlands flagfinland flagfrance flaggermany flaggreece flagisrael flagindia flagindonesia flagitaly flagjapan flagsouth korea flaglatvia flaglithuania flagnorway flagpoland flagportugal flagromania flagrussia flagserbia flagslovakia flagslovenia flagspain flagsweden flagukraine flag
 
Some contents are property of their respective owners and contributors and may be protected by copyrights. We are not responsible for any mistakes in information materials, written or any other kind. This is a travel agent website. All Rights Reserved Monday, 22 January 2018, 07:43 PM CST