Contact Us: 4379386 / 3514017 / 6689216 / 9941145 / 09476902228 / 09052906198 / 09473241969 / 0905223574
US Number: +1-415-251-45-41, Skype id: manila.booking, YM id: bookingph@yahoo.com
   
MENU
>
Overview
>
General Informations
>
Facilities
>
Location Map
>
How To Get There
>
Island Boracay
>
Site Map
>
Contact Us


 

Tree House Beach Resort & Bar

 

Трее Хоусе Беацх Ресорт и Бару, малом насељу на туфне палмино-острво у центру земље из обали Борацаы Исланд, Аклан, у Западној крајева Висаыас региону.

Лоцирана је у Борацаы Исланд, који је сада већи од више од триста плажи насеља са више од две хиљаде распону квалитета од пет звездица смјештаја у буџет, тако да посетиоци ће несумњиво пронаћи оно што су тражили.

Борацаы је тропским острво смјештен око три стотине и петнаест км или око два до сто миља јужно од Манила и два километара северозападно рту острва Панаы у западној Висаыас Регија Филипини. То је један од Филипини 'најпопуларнијих туристичких дестинација за многе насеља смештена на острву.

Делимично због вјетру и временским узорцима, туризам у Борацаы је на врхунцу његове Амихан током сезоне. Током Амихан је преовладавајуће вјетар пуше са истока. Борацаы главни подручју туризма, Бијела Плажа је на западном делу острва те је заклоњен од ветра.

Амихан током тог времена, вода офф Ухите Беацх често стаклене-глатка. На источној страни острва, Хиллс на сјеверном и јужном рту острва Амихан канал када је вјетар са истока сувоэемном до наглих лета Плажа у централном делу острва истока. Овај је заштићена гребена који води ван плаже идеалне за китебоардинг и уиндсурфинг / китесурфинг.

На острву, два главна начин превоза је моторни концепт уз главну цесту или шетњу уз плаже. Педицабс су такође доступни за возила са Беацхфронт Патх. Друге облике превоза укључена моунтаин бикес, а куадбикес Мотоцикли, све што може кући.

Да би истражили обалу око острва, и моторизирана банцас једрење параус доступна је за изнајмљивање. То су оутриггер Кану и уобичајени призор у води око острва. Крстарења пловило је брод са уским отребљен оутриггерс на обе стране и путника понекад седи на платформи међу трамбулина оутриггер подршку. То су врло брзо искључивање ваздух, но може бити тешко да користи за искушеник морнара.

Трее Хоусе Беацх Ресорт и Бар је прекрасан поглед на место опсежног обале и плаже, мирна мирна беацхфронт. Талк-пудер наноси плажама где је најбоље место да се опустите, уживајте и забавите се активност.

Зато дођите и уживајте у топлом персонализес кориснички сервис овде, место егзотичног оријенталног леп и чист смештај се налази у Сзерб Стреет, Ситио Амбулонг, на улазу у Борацаы Исланд. Она такође има велики простор у мирном подручју са прекрасним вртом сигурно да ће љубав.

 

 

Добро дошли

Тхе Трее Хоусе Беацх Ресорт и Бар, најтоплијег туристичко место у Хрватској где је страних и локалних људи затекну у рај где је удаљен од света стало. Они затекну опуштање, среће и радости са својом породицом посебно оне љубави највише приступачне цене. Сазнај сада наше промос и дисконтирана стопа.

Ми ћемо поштовати Енглески упит трансакција.
Посетите нашу Хомепаге сада.

 

 

 

Experience relaxing tropical get away only here at.....

"TREE HOUSE BEACH RESORT AND BAR"

 

 

 
philippine flagsaudi arabia flagbulgaria flagchina flagcroatia flagczech republic flagdenmark flagnetherlands flagfinland flagfrance flaggermany flaggreece flagisrael flagindia flagindonesia flagitaly flagjapan flagsouth korea flaglatvia flaglithuania flagnorway flagpoland flagportugal flagromania flagrussia flagserbia flagslovakia flagslovenia flagspain flagsweden flagukraine flag
 
Some contents are property of their respective owners and contributors and may be protected by copyrights. We are not responsible for any mistakes in information materials, written or any other kind. This is a travel agent website. All Rights Reserved Monday, 22 January 2018, 07:38 PM CST