Contact Us: 4379386 / 3514017 / 6689216 / 9941145 / 09476902228 / 09052906198 / 09473241969 / 0905223574
US Number: +1-415-251-45-41, Skype id: manila.booking, YM id: bookingph@yahoo.com
   
MENU
>
Overview
>
General Informations
>
Facilities
>
Location Map
>
How To Get There
>
Island Boracay
>
Site Map
>
Contact Us


 

Tree House Beach Resort & Bar

 

Tree House Beach Resort in Bar, majhno dlan-dotted otok sredstvo v centru države, od obale otoka Boracay, Aklan, v Zahodni del je Visayas regiji.

Je namešceni na otoku Boracay, ki je sedaj ni, ki presegajo za vec kot tri-sto plaži naselja z vec kot dva tisoc kakovosti v razponu od pet zvezdic za proracun accommodations, tako obiskovalci so prepricani, da bi našli karkoli so iskali.

Boracay je tropski otok se nahaja približno tri-sto in petnajst kilometrov ali približno dve sto milj južno od Manile in dveh kilometrov severozahodno izklopljen konice otoka Panay v zahodnem Visayas Regija Filipinov. To je eden od Filipinov "najbolj priljubljena turisticna destinacija zaradi številnih naselja se nahaja na otoku.

Deloma zaradi svojega vzorci vetra in vremena, turizma, v Boracay je na vrhuncu med Amihan sezone. Med Amihan, s prevladujoco veter piha iz vzhoda. Boracay glavnih podrocju turizma, White Beach, je na zahodni strani otoka in je zašciten pred vetrom.

Med Amihan sezono vodnem izklop Bela Plaža pogosto staklastih-nemoteno. Po vzhodni strani otoka, grici na severni in južni koncih otoka kanal je Amihan sezona veter od vzhoda na kopnem, na Bulabog Plaža v osrednjem delu otoka na vzhodni strani. To pomeni, da je greben zašcitenih obalnih vodah, ki plaže idealne za windsurfing in kiteboarding / kitesurfing.

Na otoku, sta dve od glavnih nacinov prevoza so prek motorna trikolesa vzdolž glavne ceste ali s hojo vzdolž plaže. Pedicabs so na voljo tudi za prevoz vzdolž teh Beachfront vlakovni poti. Druga prevozna sredstva vkljucujejo gorskih koles, quadbikes in motorna kolesa, vse, ki se lahko oddajo v najem.

Raziskovati okoli otoka na obali, bancas motorna in jadralna paraws so na voljo za najem. Te so outrigger kanuji in so skupni pogled v vodah okrog otoka. Plovbo paraw je ozek coln s trupom prevesami obeh straneh in s potniki sedijo na mestih, vcasih na trampolin platformo med outrigger podpira. Te so izjemno hitri izklop veter, vendar se lahko upocasnila za neizkušene jadralce.

Tree House Beach Resort in Bar je cudovit kraj, s pogledom na širok obrežij in morju, tišini pomiri beachfront. Smukec v prahu-pešcene plaže, kjer je najboljše mesto za pocitek, Dogaja, in se zabavaj dejavnost.

Torej pridite in izkušenj toplo osebnim storitve za stranke tukaj, a kraj eksoticnih orientalskih lep in cist nastanitev se nahaja v angol cesti, Sitio Ambulong, vhoda Boracay Island. Ima tudi velik prostor, v tihem kraju, v lepem vrtu, da zagotovo vsakdo bo ljubezen.

 

 

 

Dobrodošli

Drevo House Beach Resort in Bar, najtoplejša turisticnem kraju samem na Filipinih, kjer tujih in lokalno prebivalstvo znajdejo v raj, ce od svetovnih briga. Se znajdejo sprošcujoce, srece in veselja s svojo ljubezen tistim, posebej družine v vecini dostopni ceni. Izvedite sedaj naš promos in diskontirane stopnje.

Bomo hvaležni angleško preiskavo transakcij. Obišcite našo stran zdaj.

 

 

 

 

Experience relaxing tropical get away only here at.....

"TREE HOUSE BEACH RESORT AND BAR"

 

 

 
philippine flagsaudi arabia flagbulgaria flagchina flagcroatia flagczech republic flagdenmark flagnetherlands flagfinland flagfrance flaggermany flaggreece flagisrael flagindia flagindonesia flagitaly flagjapan flagsouth korea flaglatvia flaglithuania flagnorway flagpoland flagportugal flagromania flagrussia flagserbia flagslovakia flagslovenia flagspain flagsweden flagukraine flag
 
Some contents are property of their respective owners and contributors and may be protected by copyrights. We are not responsible for any mistakes in information materials, written or any other kind. This is a travel agent website. All Rights Reserved Monday, 22 January 2018, 07:36 PM CST